Ingredience
- 500 g kuřecího nebo krůtího masa
- 500 g lilku
- 300 g cuketa
- 720 ml rajčatové omáčky s bazalkou (Italiamo – Lidl)
- 125 g mozarelly light nebo jiného nízkotučného sýru (např. Eidam 30%)
- řepkový olej (5 ml)
- sůl
- pepř
Postup
- Maso očistěte od tuku, umyjte a nakrájejte na kostičky. Osolte, opepřete a osmahněte na trošce oleje.
- Lilek a cuketu umyjte, nakrájejte na kostičky, osolte, opepřete a poduste na trošce oleje do změknutí.
- Přidejte maso, chvíli povařte společně a nakonec vmíchejte rajčatovou směs a ještě chvíli povařte.
- Servírujte s celozrnnými těstovinami a posypejte sýrem.
- Nutriční hodnoty jsou uvedené bez přílohy.
Komentáře